Schrijf ons.

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

of bel ons.

 

Wil je snel contact kun je me een WhatsApp bericht zenden.

 

Jeroen Koster

 

kosterjp@icloud.com

06 51 49 58 86

 


Privacy

Personen die een product of dienst afnemen bij Autorijschool Koster, worden geregistreerd in de administratie. Op basis daarvan handelen wij de aanvraag af. De verstrekte gegevens worden niet voor andere doeleinden gebruikt en niet aan derden verstrekt.


Wanneer je mij mailt voor informatie zal ik de e-mail conversatie 30 dagen bewaren voor dat deze wordt verwijderd. 

Wanneer je bij mij komt om je rijbewijs te halen zal ik een leskaart bij houden waarop:

Je naam,

Je Adres,

Telefoonnummer,

E-mailadres, staat de gegevens die ik nodig heb om je afspraken te bevestigen en je te bellen ivm verzetten van de rijlessen. Deze gegevens worden NIET aan anderen verstrekt, maar wel gebruikt om de eventuele factuur naar je toe te mailen, appen of te sturen.  Deze kaart wordt vernietigd nadat jij je rijbewijs heb gehaald. 


Alle gegevens die ik heb ontvangen bij inschrijving, alsmede tijdens de rijlessen, blijven bewaard gedurende de periode van rijles. Na het behalen van het rijbewijs bewaar ik de gegevens nog gedurende 3 maanden. Daarna worden alle gegevens gewist van mijn digitale opslag. De facturen dienen 5 jaar bewaard te worden ivm de belastingdienst. Hierop staan ALLEEN de NAW-gegevens plus het factuur- en klantnummer. Als deze periode is verstreken, worden de facturen dmv de papierversnipperaar vernietigd. 

Indien u uw gegevens eerder verwijderd wenst, kunt u dit via mail contact doorgeven. De gegevens worden dan direct gewist. Overigens geldt dit dus niet voor de facturen (i.v.m. controle van de belastingdienst tot 5 jaar na aflopen van het belastingjaar).  

Indien u nog vragen heeft, kunt u deze stellen via de email.