Wat kunt je van mij verwachten?

foto genomen tijdens de cursus Train the Trainer in UK.

 

 

Je volgt de rijlessen in een Audi A3 Sportback. De les auto is volledig uitgerust waardoor het autorijden voor jou een stuk aangenamer en veiliger wordt. 
Zo word bijvoorbeeld de navigatie informatie geprojecteerd in het dashboard waardoor je tijdens het rijden niet word afgeleid door allerlei systemen die op het raam wordt geplakt.

Je vorderingen worden bij gehouden op een leerling vorderingskaart zodat jij ook kunt zien hoe ver je met rijlessen bent en wanneer je klaar bent om op examen te gaan.

Rijvaardigheid training.

 

Na het behalen van je rijbewijs kun je via ons een "slip cursus" volgen. Het unieke van deze rijvaardigheid training is dat je deze volgt in je eigen auto waardoor je precies weet wat jou auto doet in bijzondere situaties, en hoe je deze moet oplossen. De training duurt 1 dag en zal op het rijvaardigheid centrum in Lelystad plaats vinden. De training is toegankelijk voor iedereen met een rijbewijs.

Openbare Weg training.

 

Na het behalen van je rijbewijs ontwikkelen we onze rijstijl verder door wat we meemaken. De ontwikkeling van de auto's staan niet stil, regels veranderen. Wil je een opfris training volgen en de kennis opfrissen? ook dan is autorijschool Koster een goede keuze. 

Nacht rijvaardigheid.

 

Heeft u moeite met het rijden op avond?

Met de handige tips&trucs die tijdens de training worden behandeld zal u zelfverzekerder en meer zelf vertrouwen de weg weer opgaan.